dilluns, 25 de març del 2013

AMB LES FAMÍLIES A 3 ANYS

A la fi va arribar da 21 de març. La majoria dels pares i mares varen poder organitzar-se per quedar a construir amb els seus fills i filles, alguns no varen poder venir i d'altres els acompanyaven els germans, però en certa manera estaven amb nosaltres ja que també formen part d'aquest gran cercle que conformen els infants de la classe de 3 anys amb els seus pares, mares i germans grans darrera.

Des de la metodologia del cicle d'infantil plantejam la importància de que les famílies participin a la vida de l'escola, ja que és la primera i decisiva influència sobre les persones i sempre ens mostram lleials a la nostra, així com a mestres hem de respectar-la i donar-li un espai al centre. Dit d'una altra manera  el papà i la mamà sempre són el primer pels infants i com a educadors hem de ser conscients d'aquesta realitat i fer que afovoreixi l'aprenentatge i conviure a l'escola.

Com podreu veure al vídeo la sessió amb famílies és diferent de les altres i alguns d'infants canvien la dinàmica i les pautes d'actuació, a més del fet de com al vídeo se veu que els pares o els germans ajuden crear i mantenir estructures de la construcció com a metàfora de les estructures de la persona i la personalitat. Tot això tenint en compte que la família ocupa el primer lloc a l'educació de cada infant.

Pensam que va ser profitós i vàrem passar una estona agradable a l'escola, esperam que us agradi i que gaudiu de veure als infants col·laborant amb el suport de la família.

A LES FAMÍLIES GRÀCIES PER VENIR I PARTICIPAR DE LA VIDA A L'ESCOLA.
ESPARAM QUE US AGRADI.






Algunes representacions: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada