dilluns, 18 de març del 2013

CONVIDAM A LES FAMÍLIES DE 3 ANYS



Perquè feim aquesta activitat amb les famílies?

Algunes vegades ens costa apropar la feina que feim a l'escola a les famílies, cosa que des de la metodologia del cicle ens proposam millorar i poder crear espais de trobada perquè coneguin i visquin la realitat que tenen els seus fills a l'escola.

A més és important tenir presents a les famílies i als pares de cada infant i donar-lis un lloc a la vida escolar, ja que són el més important pels nostres alumnes, així com el seu model i referent a més de ser la primera i decisiva influència sobre les persones i els infants sempre seran lleials als seus pares i a les seves famílies.

Així aquesta activitat pretèn construir un pont amb als pares i donar-lis protagonisme i importància, amb respecte des del nostre lloc de mestres per tal de facilitar el procés d'aprenentatge i desenvolupament d'un adequat autoconcepte, així com la capacitat de relació i de pertenença de cada alumne al grup.

Per tot això i perquè els pares puguin veure com són els seus fills, se comporten i cooperen fent feina amb els seus comopanys de classe a l'escola, donam especial importàcia a cercar espais de trobada com aquest.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada