dissabte, 9 de març del 2013

Petit grup a 3 anys (5)

Dia 14 de febrer vàrem anar a la biblioteca de l'escola a fer la sessió de construcció en grup. És un espai que ens permet tenir la possibilitat de crear un espai que contengui al grup i la construcció que estam creant.
 Ens ha ajudat a estar més centrats en la dinàmica de l'activitat (és cert que tembé ja ho hem fet altres dies i això també ajuda) i, sobretot, a seguir les aportacions dels companys amb més atenció.

 La sessió d'avui ha estat més que curta que les que hem fet fins ara, ja que teníem la meitat de temps del que disposam normalment.
 Hi ha hagut dos torns per a cada infant, però la nostra necessitat i opció per aportar a la construcció no ha estat sempre afegir, sinó que alguna vegada ha estat llevar fustes que queien o no estaven com cada un necessitava per posar la seva, fins i tot hi ha hagut vegades que algun infant a optat per no fer servir el seu torn i no posar res.
 
Un altre aspecte a destacar de la sessió és que hem començat a comparar les fustes que posam amb les dels altres. Si són més grans o més petites, o si estan verticals o planes.






Algunes representacions:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada