dimecres, 20 de març del 2013

Petit grup a 4 anys

Dia 18 de març vàrem començar l'experiència de contruir en grup amb els infants de la classe de 4 anys.
Aprofitant l'expèriència amb els altres grups ja començam la sessió amb un cercle que ens permet compartir la dinàmica de construcció i serveix per contenir el treball del grup.
Sabem que aquesta dinàmica ens ajuda amb l'ordre i l'escolta al mestre que duu la sessió de construcció. A més d'afavorir la pertenença creant un espai tancat per ser i fer individualment, així com la interacció amb els companys, ja sigui per ajudar quan se'ns destrueix l'estructura que estam creant, donar instruccions o ordres, escoltar el que ens diuen els altres, etc.


 Na Precios ajudant a na Rabi després de tomar allò que s'havia construït

La sessió, com es pot veure a les fotos, ha destacat pels intents de construccions verticals, per les instruccions o possibilitats que donavem als companys mentre construien i per voler ajudar quan algun destria l'estructura que teniem fins el moment.
Els moments d'ajudar a reconstruir, com que tots volem fer-ho, són organitzats pel mestre, tenint sempre en compte prioritzar al company que havia posat la fusta que ha caigut (sempre que sigui possible), al company que a col·locat una altra fusta just abans i un altre que mostri voluntat  o  necessitat  de  fer-ho. 
A més de participar sempre l'infant que ha tomat la construcció.
Fer feina en grup i respectant els torns resulta complicat pels infants de 4 anys, però és un dels nostres objectius i la dinàmica és molt positiva.


Moment de la representació

 Algunes representacions: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada