dimecres, 15 de maig del 2013

AMB LES FAMÍLIES A 5 ANYS

Dia 10 de maig vàrem fer la construcció amb les famílies amb el grup de 5 anys. La participació va ser molt positiva, ja que la majoria de pares vàren poder venir i, dels que feien feina, hi va haver germans grans que participaren amb els infants i col·lobararen amb ells.

L'ambient va ser molt agradable i tant els infants com les famílies vàren gaudir de que obrissim les portes de l'escola per venir a jugar i compartir amb els seus fills i filles, així com trobar-se o retrobar-se amb altres famílies amb les que ja tenen una relació mitjançant l'amistat dels seus infants.

Com se pot veure a les gravacions volem recordar i reforçar el paper i la importància dels pares i de les mares a la vida i formació d'estructures del nins i nines, i sobretot reconéixer la tasca de la família que, malgrat sigui de manera de simbòlica, ens serveix per fer-ho i perquè tants pares com fills gaudeixin d'un espai seu com és la seva escola, una segona casa de la que volem que les famílies també siguin protagonistes.

A LES FAMÍLIES GRÀCIES PER VENIR I PARTICIPAR DE LA VIDA A L'ESCOLA.
ESPARAM QUE US AGRADI.

 

Algunes representacions:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada