dilluns, 27 de maig del 2013

AMB LES FAMÍLIES A 4 ANYS

Definitivament, després d'haver anul·lat l'activitat dia 13 per falta d'assistència de pares i mares, la vàrem poder realitzar dia 23.
La participació de les famílies va ser positiva, malgrat varen deixar de venir alguns pares o mares que es comprometeren a venir i als que esperàvem. Malgrat això, na Cati, germans, altres adults familiars dels infants o col·laboradors de la sessió van acompanyar i reforçar als infants a les seves intervencions.

Com podreu veure als vídeos també varen venir germans petits acompanyant als pares o mares i vàrem poder reflexionar vers el paper que juguen els germans petits quan els grans són els protagonistes.

Afegim a les gravacions moments d'explicació (no hi ha la part prèvia només amb els pares i mares ni tot allò que anàvem comentant) i també de conversa entre mestres, pares i infants.

La sessió ha estat tranquil·la i marcada per diferents aspectes, com els que abans comentavem, però sobretot per la continua comunicació que hi ha hagut entre els diferents participants i per la gran importància que li han donat els infants a que venguessin els familiars i les diferents maneres d'interactuar i diferents connexions que tenim cada un a les nostres famílies.






Algunes representacions:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada